Tips om jouw Instagram foto’s mooi te bewerken

In dit artikel bespreken we wat tips om je Instagram foto’s mooi te bewerken. Voor instagram fotografen is Instagram een geweldig medium om je bedrijf te promoten en direct resultaat te boeken in termen van volgers. Instagram volgers kopen is tegenwoordig erg makkelijk (Klik hier), maar goede fotos maken blijft vakwerk. Gelukkig zijn er een aantal tips die kunnen helpen om je instagram foto’s zo goed mogelijk te laten presteren. Daarna leggen we uit hoe je het best je nieuwe of bestaande profiel op Instagram een boost kan geven. Klik hier als je niet kan wachten om het aantal volgers van jouw Instagram te laten toenemen en meteen Instagram volgers kopen. 

Gebruik een groothoeklens

Wanneer je een Instagram-foto maakt, focust de lens op je onderwerp omdat de camerasensor objecten dichter bij het oppervlak van de lens ziet dan objecten die verder weg zijn. Daarom is het het beste om een groothoeklens op je camera te hebben die scherpstelt op onderwerpen buiten de opname om te voorkomen dat je onderwerp in het midden van de zoeker zit.  Nog beter, het moet dicht bij de lens zijn. Hoe groter de afstand tussen de lens en uw onderwerp, hoe meer uw onderwerp buiten het gezichtsveld van de camera valt. Het doel moet zijn om uw onderwerp zo dicht mogelijk bij de lens te houden.

Meer likes

Hoe verhoog je het aantal likes dat je krijgt op Instagram foto’s? Een manier om het aantal likes op Instagram op een natuurlijke manier te laten groeien is door een aantal mensen te volgen die je leuk vindt en dat kan je aantal likes verhogen. Een van de beste manieren om dat te doen is om iemand te vragen om commentaar te geven op je Instagram posts of video’s. Veel makkelijker is gewoon Instagram volgers kopen (Klik hier). Als je iemand volgt die je leuk vindt op Instagram en diegene vindt jouw foto of video leuk, dan krijg je een hoop likes. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *