apple

Waarom je voor Apple zou moeten kiezen

Je hebt twee soorten mensen: mensen die vóór en mensen die tegen Apple zijn. De Apple-fans hebben van alles van het merk: denk aan de MacBook Air 2018 tot de Apple iPhone 11. Daarnaast zijn er ook steeds meer kritische geluiden op Apple. Zo vinden tegenstanders dat je gedwongen wordt om alles van Apple aan te schaffen, omdat ze bijvoorbeeld een eigen besturingssysteem hebben. Verder zijn de prijzen ook heel hoog. Desondanks lees je hieronder waarom je voor Apple zou moeten kiezen. Verder lees je welke sim only en prepaid herlaadkaart het meest geschikt is voor je Apple. 

Waarom Apple?

De Apple-medewerkers zijn erg toegewijd! Wanneer je werkt voor Apple doe je eigenlijk de belofte om de visie van het bedrijf te volgen. Apple straalt echt uit dat zij de marktleider zijn in de digitale apparatuur. Het is dan ook een bekend fenomeen dat klanten Apple trouw blijven na het kiezen van een product.

Verder heeft Apple een heleboel functies, die jou in alle gemakken voorzien. Zo heb je bijvoorbeeld ‘Apple Pay’, waarbij je betalingen uitvoert met één druk op de knop.

Tot slot kom je met een Apple achter een hoop features, waarvan je niet het vermoeden had dat je ze nodig had. Apple denkt namelijk vooruit: zij analyseren de toekomstige behoefte die jij nu niet in de gaten hebt.

Welke abonnement of prepaid herlaadkaart moet je voor je Apple kiezen?

Tot slot is het verstandig, voor je een Apple aanschaft, welke prepaid herlaadkaart of sim only je bestelt. Dit is afhankelijk van je situatie. Ga je bijvoorbeeld buiten de Europese Unie op reis? Dan is het slim om een prepaid herlaadkaart te bestellen, want zo bepaal je vooraf wat je voor je verbruik kwijt bent. Indien je een fanatieke gebruiker bent en je bent woonachtig in de EU is een sim only veel verstandiger. De keuze is aan jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *